Forandringen og fremtiden for bedemænd

Flere brancher står over for forandring. Det er den uigenkaldelige ting, der vil ske for os alle. En eller dag vil vi stå ansigt til ansigt med forandringen. Og det er noget rigtig lort. 

Ingen vil have forandring. Hvem ville da også det? Man har måske lige vænnet sig til sit nye job, lært at elske det og så skal man flytte og skifte job? Forandring er forfærdeligt.

Men vi må leve med det og lære at elske det, for ellers kommer der til at være større problemer, vi skal stå ansigt til ansigt med.

Forandring og de ærgerlige følger

Vidste du, at dagen hvor bilen blev opfundet, var der folk, der købte en hest? Det er godt nok ærgerligt. Hvis de dog bare vidste, hvad der ventede dem, så ville de ikke komme ud for den situation.

Men det gør vi ikke. Forandring kan vi ikke forudse. Med tiden er vi blevet klogere, men vi kan ikke vide med sikkerhed, hvilken forandring, der er foran os.

Nye priser på bedemænd

Uber kom til Danmark. De fik ikke lov, de prøvede, men det lykkedes ikke. Desværre, vil nogen sige, andre er ligeglade og nogen er ovenud lykkelige.

Bedemænd kan meget vel være de næste. De har haft den samme måde at gøre tingene på de sidste 60 år. Intet er der sket. Noget de meget vel kan tjene penge på, er at de sælger dig en ”Sletning af digitale profiler”.

For det kan du ikke gøre. Efter et nært familiemedlem dør, kan du ikke gøre noget, for at slette hendes tilstedeværelse på medierne. Processen er lang og besværlig, men en bedemand kan godt gøre det for dig.

Sådan noget vil måske koste 500 – 1.000 kr., hvem ved, måske mere! Ikke desto mindre, er det en forandring, der meget vel kan ske inden for de kommende år. For vi er jo alle på Facebook! Og vores digitale profiler afgår jo ikke, når vi gør – selvom det kunne være smart.

Du kan derfor opleve at ting bliver nemmere. Vi får det nemmere og skal ikke tænke så meget. En eller anden dag, vil du få leveret dagligvare med en drone! Så forbered dig. Bedemændene vil forandrer sig, men det vil resten af verden også. Det er kun dig selv, der ved om du er udrustet til det. Desværre er det eneste du kan gøre: vente og se tiden an, se tendenser og tilpasse dig.

Comments are closed.