5 gode råd, hvis du overvejer nyt badeværelse

Alene hvor man skal starte kan være forvirrende. Du skal gennemgå mange ting. Overvejelserne er mange, og bekymringer kan være flere. Her får du vores råd til dig, der vil bygge et nyt badeværelse – eller renovere det gamle.

 

Start med badmøblerne

Hvilke møbler vil du have? Du har nok en idé om det. Start nu, så kan du hurtigere blive afklaret med, om det er noget, du har råd til. Vær tålmodig. Vent på de gode tilbud.

Lav en ønskeliste. Noter de produkter, du rigtig gerne vil have. Når de så kommer på tilbud, skal du slå til.

Når de endelig kommer på tilbud, får du dem langt billigere end, hvis du havde købt dem gennem en murer. Byggemarkederne får store rabatter, fordi de køber stort ind. Sådan er det. Murerne kan ikke hamle op med byggemarkedernes priser.

 

Sammenlign tilbud

Nu, når du har møbler, skal du have gjort arbejdet. Her er det en idé, at få tilbud flere steder fra. Men bemærk, du skal ikke bare have et prisoverslag, men et konkret tilbud. Du må gerne være hård og kontant – det gavner dig i sidste ende. Sig til murerne, virksomhederne, at de skal komme ud og kigge på dit badeværelse. Herefter må de komme med tilbud.

Du er allerede godt fra start, fordi du har handlet ind. Du har fødevarerne, de skal bare lave retten til dig.

Husk, at når du kontakter en virksomhed, at de skal have autoriseret folk.  Spørg om dette. Hvis ikke de er det, kan du gå galt i byen. Badeværelser er omfattet love og regler, og dem skal du overholde. Du kan ikke få bøder, men du vil stå med et usikkert badeværelse, som forsikringen ikke vil støtte.

Overvej kvaliteten

Pris og kvalitet går hånd i hånd. Her er mange ting, du skal have med i dine overvejelser. Budgettet er dit udgangspunkt, og du vil skulle spare på nogle punkter men hvor?

  • Fliser
  • Håndvask
  • Toilettet
  • Farven
  • Gulvet
  • Væggene
  • Opbevaring

Hvor ser du bedst mulig for at spare?

Et lille tip: Hvad angår opbevaring, så se om du kan få indbygget dine skaber. Rodet gemmer sig. Du får et mere rolig badeværelse, specielt hvis opbevaringen hylden er malet hvid. Er pladsen trang, så er hvid en perfekt farve at gå med. Lad din badeværelse inspiration forsætte hos Badmodul.dk.

 

Et badeværelse med garanti

Vælg en virksomhed med Byg Garanti, så er du dækket med op til 100.000 kr., hvilket er ca. beløbet du kommer af med for dit badeværelse. Det er da perfekt.

Comments are closed.